Parchet

Indus Parquet Instructiuni de montare
Avantajele parchetului podea

resize|392|500|Indus Parquet

resize|500|394|Parchet

resize|413|500|Parchet

Parchet din lemn exotic masiv, import Brazilia:


- esente nobile pentru interior: IPE (
mahon), cabreuva (trandafir), eucalipt, jatoba (cires brazilian), cumaru (tek), sucupira (nuc brazilian), peroba, marfim (artar)

- esenţe de exterior, pentru terase si piscine: deck, IPE (mahon) si cumaru (tek)

 

 

Pardoseala joaca un rol important in estetica de ansamblu si în atmosfera unei incaperi. Lemnul, prin expresivitatea texturii si caldura fibrelor, imprima o nota particulara intr-un spatiu. Parchetul este poate primul element pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand amenajati o camera, fiindca va crea fundalul orizontal pe care se contureaza mobila si obiectele de decor. All For Home este o firma care va pune la dispozitie parchet din lemn exotic masiv produs de IndusParquet – parchet prefinisat, industrial si de birou, fiecare din ele avand dimensiunile, etapele de instalare si caracteristicile de folosire diferite.

Parchetul este dintr-un lemn rar si exotic, de o eleganta deosebita, o eleganta naturala. Nuantele pornesc de la cele deschise, calde (eucalipt, marfim, perobinha) si merg spre cele mai sobre, inchise (mahon, sucupira). Alaturi de aspectul deosebit, printre calitatile parchetului comercializat de All For Home se numara rezistenta si durabilitatea in timp a acestor esente de lemn. Parchetul brazilian este tratat pentru conditiile de clima ale tarii noastre (umiditate de circa 8-10%), impotriva atacului parazitilor, insectelor si, printr-un tratament special, nu este un purtator de bacterii.

Din jungla amazoniana, lemnul este taiat, sortat, procesul de uscare fiind natural. Urmeaza prelucrarea lui, folosindu-se cea mai noua tehnologie, cu utilaje de ultima generatie, rezultatul final satisfacand cele mai exigente cerinte ale clientilor din intreaga lume. La IndusParquet lemnul primeste sase straturi de lac produs special pentru companie, este uscat cu ajutorul razelor UV, iar la final parchetul este acoperit cu un strat de oxid de aluminiu, ce confera durabilitate lacului si ii mareste protectia impotriva zgarieturilor.

Parchetul prefinisat are mai multe avantaje in comparatie cu podelele traditionale: la el dispare necesitatea de a fi raschetat, paluxat si lustruit dupa montare si nu este necesar sa asteptati cateva zile pentru a intra in spatiul in care a fost montat. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, pentru o casa deosebita.

Atentia acordata mediului ambiant este cea mai buna dovada ca firma trateaza cu cea mai mare responsabilitate toate aspectele procesului de fabricare a parchetului pentru ca in final sa aduca in casa dumneavoastra un confort natural si sa pastreze in acelasi timp o lume curata. Produsele sunt exportate de peste 35 de ani, in prezent ajungand in 23 de tari de pe cinci continente: cumparatorii principali sunt Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Franta, Spania si tarile din America Latina.