All for Home va propune trei variante de saltele pentru copii, testate clinic, pentru a asigura confort maxim:

- Varianta cocos 6 este alcătuită dintr-o placă de cocos, peste care se trage o husă de bumbac 100%. Stratul de cocos susţine elastic coloana copilului. Cocosul este un material de bază al saltelelor, fiind flexibil, rezistent, aerisitor, care nu se rupe. Conţine coaja nucii de cocos special ondulată, lipită cu latex lichid.

- varianta cu nucleu de Eliocell este alcătuită dintr-un strat elastic de Eliocell, care se aeriseşte extrem de bine. Pe marginile saltelei sunt straturi de cocos pur,

- o alta varianta ar fi salteaua de copii din poliuretan 100% nedeformabil, anatomic, tratat antialergic si antiacarieni, fara CFC (cloruri-floruri-carbonuri).

Pe lângă preţul convenabil, saltelele sunt şi foarte elastice.


Pe scurt, nu trebuie decât să alegem varianta optimă pentru fiecare copil în parte şi avem garanţia unei creşteri sănătoase!

*PENTRU A PUTEA VIZUALIZA IMAGINILE MAI CLAR VA RUGAM DA-TI CLICK PE IMAGINE

 

Varianta cocos 6


Peste placa de cocos se trage o husă de bumbac 100%. Stratul de cocos susţine elastic coloana.

 

Caracteristici: Interior saltea: nuca de cocos

Husa:

- Viktor din bumbac 100%

- Evo din bumbac 100% matlasat

Interior: nuca de cocos care mentine coloana copilului dreapta

Nucleul de cocos este înconjurat cu lână 100% naturala tratata antielergica, astfel salteaua asigură o senzaţie mai accentuată de căldură.

Inaltimea saltelei este de 6 cm

 

Saltea Evo                                                             Saltea Viktor

resize|300|200|Descriere resize|580|400|saltea

Interior saltea: resize|398|101|interior


Cu nucleu de Eliocell


Partea din mijloc a saltelei pentru copii fabricată cu nucleu de Eliocell este alcătuită dintr-un strat elastic de Eliocell, care se aeriseşte extrem de bine. Pe marginile saltelei sunt straturi de cocos pur. Pe lângă preţul convenabil, salteaua este şi foarte elastică.

resize|300|200|Descriere

Varianta cu poliuretan


- Interior: poliuretan nedeformabil tratat antialergic si antiacarieni
- fara  CFC (cloruri, floruri, carbonuri)
- husa din bumbac 100%

- inaltimea finala este de 14 cm

resize|334|203|bebe

Lucrand direct cu fabrica producatoare toate variantele de saltele se pot realiza la orice dimensiune dorita!

Perna antisufocanta pentru bebelusi - Mammolo

 

Este realizata la interior din poliuretan gaurit, ceea ce pemite trecerea aerului in cazul acoperirii orificiilor respiratorii cu aceasta.

Husa este realizata din bumbac pur 100% sub aspectul sifon.

Intretinere: se poate spala manual sau in masina de spalat la maxim 40 grade Celsius.

 

Protectie saltea Baby - Pannolone

 

Protectie pentru saltea rafinata realizata din frotir de bumbac Jacquard si captusita cu fibra de poliester protejata de doua straturi de Ultravil cu putere mare de absorbtie a oricarui lichid organic. Se comercializeaza impreuna cu un suport din panza impermeabila non-toxica pentru o maxima protectie a saltelei si pentru bucuria si confortul copilului. Compozitia previne trecerea acarienilor din praf si a alergenilor care prezinta un potential pericol pentru caile respiratorii. Este realizata sub modelul capison, cu elastic in partea inferioare, ceea ce permite o asezare corecta pe orice tip de saltea.

Compozitia: Suportul impermeabil: partea superioara 80 % bumbac , 20% poliamida si partea inferioara 100% PVC impermeabil. Husa saltelei: partea superioara este realizata din bumbac 80% si poliester 20%, frotir Jersey cusut si brodat; umplutura este realizata din fibre de poliester 100% tratat antialergic.

Intretinere: se spala manual sau in masina de spalat la maxim 40 grade Celsius si se poate calca.

Dimensiuni: 60*130

 

Pentru o creştere sănătoasă

 


 

De data aceasta ne-am gândit să vorbim despre produse destinate exclusiv copiilor. All for Home va ofera o mână de ajutor şi v-a prezinta gama de saltele pentru copii.

De la bun început, trebuie ştiut faptul că există câteva reguli pentru alegerea unui pat ideal pentru copii. Bebeluşul nu trebuie să se afunde în pat. Respiraţia liberă a copilului trebuie să fie asigurată încontinuu şi trebuie ajutat să poată să se întoarcă cu uşurinţă.

Susţinerea coloanei trebuie să fie elastică, iar suprafaţa saltelei trebuie să fie agreabilă pentru piele şi plăcută la atingere. Bebeluşii adună foarte multe informaţii despre mediul înconjurător prin pipăire şi prin miros, de aceea trebuie să ne străduim să le asigurăm un mediu plin cu impulsuri pozitive. Salteaua trebuie să fie antialergică şi uşor de curăţat. Husa exterioară a saltelei poate respinge acarienii dacă are o aerisire uşoară şi poate fi curăţat uşor.