- SALTELE ROLATE - SALTELE COCOS+LATEX - SALTELE TEMPUR - SALTELE BILLERBECK

 

Recomandari la cumpararea unei saltele:

 

1. Sa alegeti o saltea conform greutatii.

Confectionarea saltelelor este  legata de greutatea maxima recomandata, importanta  nu numai la  calcularea anilor de garantie ci si pentru stabilirea punctelor de protejare, acolo unde   cade cea mai mare greutate a corpului. Salteaua cea mai potrivita pentru dvs. urmareste si ia forma corpului, dar protejeaza si sustine coloana vertebrala.

 

2. Saltelele tari nu sunt mereu bune.

Corpul uman poate sa se odihneasca numai atunci cand muschii sunt destinsi si nu trebuie sa sustina corpul. Daca dvs dormiti pe o saltea foarte tare coloana vertebrala va fi obligata sa  corecteze pozitia incomoda a corpului. Mai presus  articulatiile noastre sunt foarte sensibile si nu e sanatos ca sa fie mereu impovarate din cauza ca nu le este asigurata o asezare comoda.

 

3. Sa vorbim despre cerinte.

Daca cerintele dumneavoastra sunt speciale va rugam sa va consultati cu distribuitorul. Numai atunci putem sa va oferim cea mai adecvata saltea daca ne spuneti care sunt nevoile dvs. De exemplu: deja aveti un suport de pat cu marime fixa, sau daca patul dvs are dimensiuni unice, etc.

 

4. Incercati salteaua inainte de cumparare

Faptul ca o saltea este tare,moale sau flexibila e  relativ, de aceea incercati salteaua inainte de cumparare.Cateva minute de testare sunt suficiente pentru a verifica daca salteaua indeplineste sau nu cerintele dvs.

 

 

La magazinul All For Home din Centrul Comercial Alfa-Timisoara, se afla special amenajat singurul show-room din oras unde puteti testa peste 16 modele de saltele ortopedice din: poliuretan, latex natural, viscolattex, par de nuca de cocos si saltele cu apa.


Saltelele sunt alcatuite din materiale de inalta calitate, au 10 - 15 ani garantie asigurata de fabrica!

 

Saltelele sunt vidate si rolate (gen sac de dormit) usor de transportat si livrat oriunde in tara la costuri minime!Lucrand direct cu fabrica producatoare toate variantele de saltele se pot realiza la orice dimensiune dorita!