Despre noi

All For Home va sta la dispozitie pentru a va satisface necesitatea unui confort sporit in spatiul de locuit si nu numai.


Gama de produse pe care noi dorim sa v-o propunem este:

- canapele si fotolii extensibile pe structura metalica cu huse detasabile si tapiterie la comanda;

- paturi din lemn masiv de brad si stejar;

- dormitoare din lemn masiv de brad si stejar;

- accesorii pat: perne (peste 10 tipuri de perne ortopedice tratate, antialergice si antiacarieni), pilote (din lana merino, puf si pana de gasca toate tratate antialergice si antiacarieni), protectii teflonate pentru saltele;

- parchet exotic din lemn masiv produs de INDUSPARQUET: esente nobile pentru interior: IPECABREUVA (trandafir), EUCALIPT, JATOBA (cires brazilian), CUMARU (tek), SUCUPIRAPEROBA,MARFIM (artar): esente nobile de exterior, pentru terase si piscine: DECK, IPE (mahon) si CUMARU (tek). (mahon), (nuc brazilian),

Parchetul perfect finisat si lacuit avand sase straturi de lac si un strat de oxid de aluminiu din fabrica, toate tratate la UV ce confera durabilitatea lacului si ii mareste protectia impotriva zgarieturilor.

La magazinul firmei din C.C.A. (Centrul Comercial Alfa-Timisoara), se afla special amenajat singurul showroom din oras unde puteti testa peste zece modele de saltele ortopedice din: poliuretan, latex natural, viscolattex, par de nuca de cocos.

Saltelele sunt alcatuite din materiale de inalta calitate au 10-15 ani garantie asigurata de fabrica! Saltelele sunt vidate si rolate (gen sac de dormit) usor de transportat si livrat oriunde in tara la costuri minime!

 

Lucrand direct cu fabrica producatoare toate variantele de saltele se pot realiza la orice dimensiune dorita!

 

 

inapoi