Perna memory forato

Perna antialergica, cu memoria formei si perforatii verticale.

Realizata din spuma visco-elastic de cea mai buna calitate, perna Memory Forato iti ofera un somn linistit si confortabil.

Intreaga perna este perforata, acest lucru permitand aerului sa circule, pentru mai multa racoare si prospetime. Asadar, in timp ce spuma cu memoria formei se muleaza dupa forma corpului, fiecare miscare permite aerului sa treaca pentru a te racori.

 

 

 

 

Perna memory saponeta

Perna antialergica, cu memoria formei.

Perna cu memoria formei Memory Saponeta a fost special conceputa pentru a mentine coloana vertebrala dreapta in timpul odihnei. Aceasta se adapteaza oricarei morfologii.

Perna memory saponeta reduce punctele de presiune care cauzeaza durere sau determina un somn agitat. Muschii gatului si ai umerilor se relaxeaza complet in timpul somnului.

 

 

Perna Flexyform


Perna antialergica, ecologica, cu memorie de forma si tratament special antiparaziti.
Perna Flexyform este ORTO-CERVICALA iar materialele din care este creata garanteaza un sprijin optim al coloanei vertebrale în toate pozitiile.
Perna Flexyform este ECOLOGICA si non-toxica, este realizata dintr-un material de baza care exclude amestecul de CFC (clor-fluor-carbon) sau de alte substante daunatoare mediului.
Perna Flexyform este tratata ANTI-PARAZITI si toate testele de laborator au confirmat totala imunitate a materialului la formarea mucegaiului care reprezinta mediul propice de hranire si dezvoltare al parazitiilor.
Perna Flexyform este ELASTICA datorita componentele de baza, amestecate cu apa, care realizeaza o reactie exoterma care transforma apa in vapori provocand expansiunea delicata si elastica a materialului.

Perna latex natural

Pernele din latex Naturello sunt in masura sa ofere sustinerea corpului si confortului natural de care avem nevoie pe timpul somnului.

Sunt indeformabile in timp.Rezolva problemele legate de somn, si in multe cazuri aceste perne alina durerile din jurul cervicalei datorita alinierii corecte a coloanei vertebrale.

Dimensiuni: 72*42*14