GARANTIE PANA LA 15 ANI


 

Tehnologia spaţială NASACreat de NASA
Materialul TEMPUR a fost creat în anii '70 la Centrul de Cercetare Ames din California cu scopul de a îmbunătăţi confortul şi de a proteja astronauţii de forţa gravitaţională în timpul misiunilor spaţiale. Din cauza producţiei la scară mică mulţi ani la rând aplicarea comercială s-a limitat doar la pernele pentru scaune şi la saltelele de spital pentru prevenirea ulcerului de decubit.

Perfecţionat de TEMPUR
În 1991, după perfecţionarea materialului şi dezvoltarea liniei de fabricaţie la TEMPUR World's Dan-Foam din Danemarca, “materialul spumos spaţial” de înaltă tehnologie a fost gata de lansare pe piaţa de larg consum. Din acel moment a devenit posibilă utilizarea materialului NASA în sectorul privat, în spitale, clinici şi aziluri din întreaga lume cu scopul de a oferi confort şi a reduce presiunea exercitată asupra corpului de către suprafaţa de dormit. 

Sigla Tehnologiei Spaţiale
În 1996 TEMPUR-Pedic a fost autorizat de către Fundaţia Spaţială USA să poarte sigla oficială a “Tehnologiei Spaţiale” pe ambalaje şi materiale promoţionale.
Această siglă onorează numai acele produse şi servicii care au fost create în urma eforturilor depuse de USA în domeniul cercetărilor spaţiale, sau care au fost folosite pentru zborurile spaţiale.

Recunoscut de NASA

Recunoscut de NASA şi de Fundaţia Spaţială USA
Pentru aplicarea tehnologiei spaţiale, în 1998, TEMPUR a primit Premiul de Apreciere din partea National Aeronautics and Space Administration, precum şi Certificate of Achievement din partea U.S. Space Foundation.

Tehnologia TEMPUR în Cartea de Onoare NASA
În acelaşi an, 1998, Tehnologia TEMPUR, împreună cu GPS (Global Positioning System) au fost incluse în Cartea de Onoare NASA din Colorado Springs ca fiind două tehnologii spaţiale ce au avut un succes excepţional în vânzarea cu amănuntul. Această realizare a atins nivelul standardelor şi obiectivelor impuse de Cartea de Onoare a Tehnologiei Spaţiale onorând lista de invenţii ce au transformat tehnologia iniţial creată pentru spaţiul cosmic într-un produs de larg consum.


Sigla Tehnologiei Spaţiale
În 1996 TEMPUR-Pedic a fost autorizat de către Fundaţia Spaţială a USA să poarte sigla oficială a “Tehnologiei Spaţiale” pe ambalaje şi pe materialele promoţionale.
Această siglă onorează numai acele produse şi servicii care au fost create în urma eforturilor depuse de USA în domeniul cercetărilor spaţiale, sau care au fost folosite pentru zborurile spaţiale.

*Pentru a putea vizualiza imginea mai clar va rugam da-ti click pe imagine

Saltele

Saltelele TEMPUR preiau forma corpului oferindu-vă o senzaţie similară celei de imponderabilitate
Salteaua
TEMPUR se conformează perfect liniei corpului, asigurând o poziţie naturală, netensionată. Aceasta duce la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, reducerea mişcărilor şi agitaţiei din timpul nopţii şi la o mai bună calitate a somnului în general. Greutatea corpului este distribuită uniform pe toată suprafaţa de dormit oferindu-vă o senzaţie similară celei de imponderabilitate.Coloana şi articulaţiile sunt menţinute în poziţie naturală
Disconfortul, amorţeala şi rigiditatea resimţite de către majoritatea persoanelor sunt adesea consecinţele unei poziţii de dormit incorecte. Cea mai importantă funcţie a saltelei este de a se conforma corpului şi nu invers. Dormind pe o saltea TEMPUR coloana şi articulaţiile dumneavoastră sunt susţinute în poziţia lor naturală.

 


Variantele ar fi:


-   SALTEAUA TEMPUR CELEBRITY


-    SALTEAUA TEMPUR DELUXE


-    SALTEAUA TEMPUR CLASSIC/COMFORT


-
SALTEAUA TEMPUR OVERLAY

inapoi la saltele