Ceea ce merită să ştim despre cristalele de sare …

Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din munţii Himalaya. Acestea îşi au originea în timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani. Viaţa terestră a pornit de la viaţa acvatică preistorică, iar aceste cristale au păstrat componenţa preistorică. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se găsesc în aceeaşi componenţă în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amiotic. În timp ce apa din mările preistorice s-a evaporat, sărurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani şi cristalizate în munţii Himalaya. În India şi Tibet Himalaya este adorată ca o sfântă. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscută şi de medicina de astăzi. Lămpile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale şi mai sănătoase surse artificiale de lumină. Substanţele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afecţiuni alergice şi astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardează aerul cu ioni pozitivi, care dăunează organismului uman. Fumul de ţigară are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stări de oboseală, tulburări de concentrare şi de somn. Cristalele emit în mod continuu ioni negativi, care vă apără de electrosmog. Din această energie vă alimentaţi în mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizează vibraţiile electromagnetice (TV, calculator) şi aerul încărcat pozitiv. O lampă de 2,5-5 kg este suficientă pentru o încăpere de 15-25 metri pătraţi. În cristale se concentrează puterea veche de 250 de milioane de ani a mărilor preistorice (izvorul vieţii terestre!), a munţilor Himalaya, a cristalelor şi a spiritualităţii. Şi nu în ultimul rând sunt extraordinar de frumoase. Utilizare: Tulburări de somn şi de concentrare - lângă pat, în camera copilului, la birou, în timpul studiului. Electrosmog - lângă calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice. În timpul masajului, meditaţiei, în timpul meselor, la locurile pentru fumat. Pe lângă efectul curativ lămpile şi candelele cu cristale de sare creează o atmosferă deosebit de plăcută prin lumina lor caldă-portocalie.

Câteva cuvinte despre sarea de Himalaya

Sarea provine din dealurile aflate la poalele munţilor Himalaya una dintre cele mai puţin poluate zone de pe pamant. Sarea este extrasă, spălată manual şi uscată la soare, nu se folosesc agenţi de rafinare, aditivi, antiaglomerant sau alţi compuşi chimici de sinteză.      Sarea poate fi roşie, roz, albă sau transparentă, nuanţele de roz si roşu provin de la conţinutul natural de fier.      Din cele mai vechi timpuri oamenii au observat capacitatea cristalelor de sare de a purifica si a imbunătăţi caliatea aerului încojurător. Sarea are proprietatea de a elibera in atmosferă aerosoli salini ce au un efect benefic asupra organismului uman.

Candele - forme naturale si prelucrate

Candele
Candele
Candele
Candele
Candele
Candele
Candele
Candele
Candele



Lampi de sare - forme prelucreate

Forme candele
Forme candele
Forme candele
Forme candele
Forme candele
Forme candele
Forme candele



Lampi de sare - forme naturale

Candele naturale
Candele naturale
Candele naturale
Candele naturale
Candele naturale


Instructiuni de Utilizare

Lampa cu sare se va folosi doar in spatii interioare.A se feri de umezeala.Inainte de curatare scoateti cablul de alimentare din priza.Porniţi lampa de sare prin simpla apridere a becului. Pentru un efect cât mai puternic păstraţi becul aprins o perioadă cât mai lungă (minim 8 ore pe zi).

NU ATINGEŢI ÎNTRERUPĂTORUL CU MÂNA UDĂ !

-  Folosiţi becuri de maxim 15 W pentru lampile de 2-10kg ; 25 W 10-18kg ; 60W 18-50kg.

- Nu folosiţi soluţii de curăţare.

-Ştergeţi lampa cu o cârpă uscată sau puţin umezită în apă.

- Sarea este higroscopică (absoarbe apa din atmosfera înconjuratoare) de aceea poate elimina in jurul ei mici cantităţi de apă.

- Lampa poate fi uscată fie prin aprinderea becului fie cu un uscător de păr.

Aerul salin reprezintă un tratament natural recomandat pentru următoarele afecţiuni:

  • Astm bronşic
  • Infecţii respiratorii (angine,faringite, traheo-bronşite, pneumonii, rinoadeuridite)
  • Bronşită astmatiforma
  • Traheobronşită cronică
  • Rinită
  • Sinuzită
  • Bisinoza
  • Silicoza gr I şi gr II
  • Amigdalită cronică
  • Insuficienţă respiratorie restrictivă
  • Emfizemul pulmonar
  • Diverse tipuri de alergii
  • Nevroză
  • Stare de oboseală şi declin al rezistenţei la stres.

Ce reprezintă salinoterapia?

Salinoterapia (speleoterapia sau haloterapia) este un procedeu extrem de simplu de terapie care nu implică administrarea de medicamente sau suplimente alimentare, imobilizări la pat sau regimuri alimentare. Salinoterapia reprezintă, pe de o parte, inhalarea pe căile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de altă parte, absorbţia aerosolilor salini prin intermediul pielii.      Aerosolii sunt microparticule solide, lichide, sau gazoase, aflate în suspensie în atmosferă. Aceştia pot rămâne în atmosferă de la câteva ore până la durate de ordinul zilelor, săptămânilor sau chiar anilor. Durata fiind condiţionată de umiditate, temperatură, mişcarea aerului, presiune, efectele razelor solare, etc.. Aceste microparticule plutesc datorită ciocnirii cu moleculele de aer şi de apă din atmosferă, particulele mai mari de un micon se depun pe sol, datorită gravitaţiei.