Saltea Tempur Celebrity

Salteaua TEMPUR Celebrity are grosimea de 31 cm şi este formată dintr-un strat superior de material TEMPUR matlasat, urmat de un alt strat de 7 cm material TEMPUR, iar stratul de bază constă din 8+11 cm de spumă poliuretanică de înaltă rezilienţă.


Conceptul produsului


In prezent salteaua Celebrity este cea mai elegantă saltea din gama TEMPUR. Are grosimea de 31 cm; partea superioară din material TEMPUR în variantă foarte fină, are grosimea de 5 cm şi este matlasată pe un alt un strat de 7 cm material TEMPUR. Partea superioară lasă impresia că este separată de restul saltelei, însă face parte integrantă din aceasta, pentru a facilita prinderea cearşafului.
Celebrity este acoperită cu TEMPUR –Tex, o inovaţie TEMPUR, de culoare crem, ce pune în evidenţă aspectul îngrijit, plin de eleganţă si rafinament al saltelei. Husa TEMPUR Tex are o structură stratificată ce constă din poliester elastic, înţesat cu o multitudine de  filamente foarte subţiri. În cazul unei eventuale pătrunderi de lichid în ţesătură, acesta va fi preluat de filamentele elastice ce vor contribui la dispersarea umidităţii. Astfel, suprafaţa umedă se va extinde favorizând evaporarea rapidă a lichidului. Datorită acestei proprietăţi, utilizatorul va beneficia de o suprafaţă mult mai curată şi uscată decât pe o o ţesătură obişnuită din bumbac.


Dimensiuni

Lungime: 200 x Lăţime: 90, 100, 140, 160, 180, 200

Alte dimensiuni pot fi executate la comandă.
Garanţie  - 15 ani – garanţie limitată

Husa:TEMPUR – Tex, culoare: crem
Lavabilă? NU
Detaşabilă? NU


Material:


A: 5 cm material TEMPUR 08 G
B: 7 cm material TEMPUR 11G
C: 8 cm spumă poliuretanică
D: 11 cm spumă poliuretanică

inapoi la saltele inapoi la saltele Tempur