Salteaua Tempur Classic/Comfort

Salteaua Tempur Classic/Comfort este disponibilă în două variante de grosimi – 15 cm şi 20 cm. Saltelele TEMPUR Classic si Comfort au un strat superior de 7, respectiv 9 cm material TEMPUR, laminat cu un strat de spumă poliuretanică foarte elastică şi pot fi aşezate atât pe un suport plan cât şi pe o bază reglabilă.

Structura saltelei
Salteaua TEMPUR Classic 15 cm: un strat superior de 7 cm de material TEMPUR vâsco-elastic, termosensibil, laminat cu un strat de 8 cm din spumă poliuretanică de înaltă rezilienţă. Canalele de aer dintre stratul superior şi stratul de bază din spumă poliuretanică conferă o rezilienţă adiţională şi ventilaţie în interiorul saltelei.

Salteaua TEMPUR Comfort 20 cm: 2 cm de strat superior TEMPUR soft-touch laminat cu stratul termosensibil vâsco-elastic de 7 cm care, la rândul său, este laminat cu un strat de 11 cm din spumă poliuretanică de maximă rezilienţă. Canalele de aer dintre stratul superior şi stratul de bază din spumă poliuretanică conferă o rezilienţă adiţională şi ventilaţie în interiorul saltelei.

Dimensiuni

Lungime: 200 x Lăţime: 80, 90, 100, 140, 160, 180, 200

Alte dimensiuni pot fi executate la comandă.

Husa
Un velur de calitate superioară obţinut din 75% bumbac şi 25% poliester. Culoare: crem. Husa interioară este confecţionată dintr-o pânză rezistentă de bumbac ce asigură o bună ventilaţie. Partea inferioară a husei din velur este confecţionată din poliuretan pentru a preveni alunecarea. Fermoarul de pe toate cele patru laturi permite o mai uşoară detaşare a husei. Poate fi spălată în maşina de spălat la 60°.


Garanţie până la 15 ani

inapoi la saltele inapoi la saltele Tempur