Inapoi

COLECTIA VISCOFEEL

 

Strat din spuma de 10 sau 12 cm cu grad ridicat de elasticitate
Spuma  vasco-elastica cu memorie cu o grosime de 4, 6 sau 8 cm, greutate maxima recomandata: 100 kg

Calitatea somnului nu numai ca ne determina zilele dar sta si la baza sanatatii noastre pe termen lung. Pozitia nepotrivita si problemele coloanei vertebrale, respectiv ale articulatiilor se considera, in prezent, o boala sociala. O parte dintre acestea se poate evita prin alegerea unei saltele perfecte. Produsele viscofeel au straturi de grosimi si compoziții diferite. Aceasta spuma speciala inconjoara corpul,  reducand astfel  presiunea asupra diferitor puncte, in timp ce coloana vertebrala ramane dreapta.

Se fabrica cu gradul de duritate potrivit coloanei vertebrale aflate in dezvoltare.
Saltelele noastre sunt adaptate caracteristicilor corpului Clientilor nostri.
Tehnologia utilizata ne permite sa potrivim gradul de duritate a saltelelor in funcție de necesitați. Saltelele duble se pot fabrica chiar si luand in considerare sarcina diferita a celor doua parti.

Va puteti alege dintre saltelele noastre salteaua cea mai potrivita obiceiurilor dumneavoastra de dormit, si confortului dumneavoastra sau la cerere putem fabrica o saltea personalizata!

INDIFERENT DE SALTEAUA ALEASA DE DUMNEAVOASTRA DINTRE SALTELELE NOASTRE,
- coloana vertebrala va fi sprijinita perfect datorita capacitatii spumei cu memorie de a reducere presiunea
- datorita huselor noastre saltelele se aerisesc perfect, astfel nu numai ca veti dormi pe o saltea de confort ridicat, dar se poate preveni si colonizarea acarienilor
- este dovedit de teste clinice, ca saltelele cu spuma vascoelastica asigura o calitate mai buna a somnului decat saltelele obisnuite din burete sau cu arcuri.
O caracteristica specifica a spumei cu memorie este ca dupa incetarea presiunii asupra materialului, salteaua revine la starea initiala.
Astfel, fata de saltelele obisnuite din burete sau cu arcuri, salteaua noastra nu va avea o suprafata inegala.  

• Vascoelastic
• Experienta de relaxare perfecta  
• Materiale cu o permeabilitate buna la aer
• Antialergic
• Protectie impotriva acarienilor
• Husa detasabila
• Bumbac 100%
• Husa lavabila la 40ºC