Inapoi

COLECTIA BILLERBECK

 

CARACTERISTICILE COMUNE ALE SALTELELOR DIN COLECTIA BILERBECK:

 

Strat învelitor (husă):

Pe saltelele cu arcuri: material ţesut, 100% viscoză, din material de bază natural, delicat cu pielea, prevăzut cu simbolul mărcii comerciale (marca Billerbeck este ţesută în material)

Pe saltelele din spumă: material împletit din material de bază natural, delicat pe piele, cu conţinut de fir de bambus, prevăzut cu simbolul mărcii comerciale (marca Billerbeck şi simbolul Bamboo sunt împletite în material)

culoarea: culoarea huselor este identică de fiecare dată, alb natural

Realizare: husă matlasată cu ţesătură PES cu o grosime mărită, cu imprimeu tivit în carouri, întotdeauna identic în această colecţie.

Husa este lavabilă însă în general nu este recomandată montarea şi demontarea acesteia acasă. Excepţie face salteaua DAVOS cu o structură specială, a cărei faţă superioară poate fi

îndepărtată şi spălată uşor, chiar şi acasă, datorită fermoarului care traversează toate cele patru laturi.

Strat capitonat: Saltelele din colecţia Billerbeck sunt montate întotdeauna cu un strat capitonat suplimentar

Variante pentru straturi capitonate: spumă cu efect de masaj, spumă vâsco-elastică, sau latex. Straturile capitonate care pot fi alese se găsesc la descrierea în detaliu a tipurilor de saltea.

Mânere pentru întoarcere: Pe una dintre laterale se găsesc două mânere destinate întoarcerii saltelei, brodate cu semilunile mărcii comerciale Billerbeck.

Saltelele Billerbeck sunt prevăzute în general cu butoni de aerisire pe pereţii laterali

Saltele reversibile, care pot fi utilizate pe amândouă părţi, în afară de salteaua DAVOS realizată cu un strat superior lavabil

Înălţimea saltelelor: Saltelele din colecţia Billerbeck au în general o înălţime de 22 cm

Excepţie fac saltelele cu o înălţime mai mică: RIVIERA NOVA şi BIO-LINE NOVA

 

 

WINDSOR

 

Husă: material ţesut 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură PES cu o grosime mărită

Tehnologia realizării cusăturilor husei: husă cu cusături de colţ

Miez: şir de arcuri Bonell, cu inserţii cu o capacitate de susţinere mărită, cu 7 zone de portanţă

Densitate arcuri: 120 buc/ m˛

Înălţime saltea: 22 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mediu sau mai dur, până la o greutate corporală normală. Stratul capitonat ales afectează duritatea suprafeţei de dormit.                                                 

 

 

BAHAMA NOVA

 

Husă: material ţesut 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură PES cu o grosime mărită

Tehnologia cusăturilor husei: husă cu cusături de colţ

Miez: plasă de arcuri, cu 5 zone de portanţă

Densitate arcuri: 528 buc/ m˛

Înălţime saltea: 22 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mai rigid, cu duritate medie, chiar până la o greutate corporală mai mare. Stratul capitonat ales afectează duritatea suprafeţei de dormit.                                                 


 

BASEL

Husă: material împletit 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură PES cu o grosime mai mare, cu conţinut de fibre de bambus, cu suprafaţa din viscoză, cu mai multe straturi. Tehnologia realizării cusăturilor husei: cusături interioare

Straturi de căptuşire care pot fi alese: spumă cu efect de masaj tăiată în formă „ovală”, spumă „memory” vâsco-elastică , sau placă de latex

Miez: combinaţie simetrică de spumă rece de mai multe straturi: spumă de poliuretan realizată prin tăiere CNC, cu trei straturi şi 7 zone de portanţă (stratul de dormit: spumă moale, cu o densitate mare; strat de mijloc: spumă mai dură care oferă stabilitate)

Înălţime saltea: 22 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mai moale şi cu duritate medie, până la o greutate corporală normală. Stratul capitonat ales afectează duritatea suprafeţei de dormit.

 

DAVOS

 

Husă: material împletit 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură PES cu o grosime mai mare, cu conţinut de fibre de bambus, cu suprafaţa din viscoză, având mai multe straturi. Cu ajutorul fermoarului care înconjoară toate cele patru laturi ale saltelei, stratul superior poate fi separat şi spălat chiar şi acasă.

Straturi capitonate care pot fi alese: spumă cu efect de masaj tăiată în formă „ovală”, spumă „memory” vâsco-elastică, sau latex

Miez: spumă de poliuretan realizată prin tăiere CNC cu trei straturi şi 7 zone de portanţă (stratul de dormit: spumă moale, cu o densitate mare, strat intermediar: spumă mai dură, care oferă stabilitate; strat de bază: strat de spumă densă, tare, cu capacitate de susţinere mărită)

Înălţime saltea: 22 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mai moale cu duritate medie, până la o greutate corporală normală. Stratul capitonat ales afectează duritatea suprafeţei de dormit.                                                           

RIVIERA NOVA

Husă: material împletit 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură PES cu o grosime medie, cu trei zone de portanţă, cu conţinut de fibre de bambus, cu suprafaţa de viscoză, de mai multe straturi.

Faţa de iarnă: matlasată cu lână, faţa de vară: matlasată cu bumbac

Tehnologia realizării cusăturilor husei saltelei: cusături de colţ

Miez: structură sandwich cu mai multe straturi, cu trei zone de portanţă, spumă de poliuretan tare cu o densitate mare, fibră de cocos

Înălţime saltea: 17 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mai tare, chiar până la o greutate corporală mai mare

 

BIO-LINE NOVA

 

Husă: material împletit 100 % viscoză, matlasat cu ţesătură de PES cu o grosime medie, cu trei zone de portanţă, cu conţinut de fibre de bambus, cu suprafaţa din viscoză, de mai multe straturi

Tehnologia realizării cusăturilor husei saltelei: cu cusături interioare

Miez: spumă simetrică cu o structură sandwich cu cinci straturi, cu trei zone de portanţă. Cu straturi de consolidare cu o elasticitate mare, din latex şi cocos

Înălţime saltea: 17 cm

Pentru persoane care preferă un loc de dormit mai tare, chiar până la o greutate corporală mai mare.